aug

Spelers gezocht voor de JO17-3!!

Beste lezer,

ondanks de grootte van onze mooie club, hebben we nog enkele plaatsen vrij in 1 team.
Het gaat om de JO17-3.

Ben je 16 of 17 en vind je het leuk op 3e klasse-niveau te spelen, meld je dan snel aan via het mailadres ledenadministratie@rksvsarto.nl en geef aan dat je je aanmeldt voor de JO17-3.

Wanneer je iemand kent die dit zou willen, geef dit bericht gerust aan diegene door!!

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar!!
Voor vragen kun je mij bellen.

Fer Finders, leeftijdscoördinator JO16/JO17
Tel 06 16 26 79 64

sept

Scheidsrechtercursussen 2017-2018

Voor de Tilburgse clubs zijn onder de PVKT vlag in het afgelopen seizoen 2 pupillen scheidsrechter cursussen en 1 vereniging scheidsrechter cursus georganiseerd door COVS Tilburg e.o. en de KNVB. Bij voldoende belangstelling willen deze cursussen ook weer in het nieuwe seizoen starten (eventuele start waarschijnlijk in oktober). Daarvoor wordt samengewerkt met ContourdeTwern en deze cursussen worden voor 100% gesubsidieerd (dus gratis) en gaan door bij voldoende belangstelling. Wat houden de cursussen in:    Pupillen scheidsrechter/spelbegeleider cursus:   - je bent 12 jaar of ouder - fluiten in jongste groepen   De KNVB is nog bezig met de voorbereiding van deze gewijzigde cursus. Er komt een e-learning deel en de cursusinhoud is ook nog in ontwikkeling. Er zijn 2 cursusavonden met enige tijd er tussen voor een stagewedstrijd. De definitieve opzet zal eind augustus bekend zijn. Voor deze cursus staan wij dus op een KNVB lijst van aanvragers die zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de gewijzigde cursus. Dus de cursus gaat er komen maar wanneer is nog onzeker. Waarschijnlijk op een vrijdagavond en de locatie hangt af van de inschrijvingen   Van enkel clubs weten we al dat ze deelnemers hebben voor deze cursus. Onze vraag aan alle clubs is ons te laten weten (covstilburg@live.nl)  of ze ook belangstellenden voor deze cursus hebben en zo ja, hoeveel?   Vereniging scheidsrechter cursus   - je bent 14 jaar of ouder - fluiten 11 tegen 11 bij je club - 4 avond bijeenkomsten verspreid over 4 maanden op vrijdag - fluiten van stagewedstrijden met praktijkbegeleiding vanuit je club en/of i.s.m. COVS Tilburg   De cursussen worden gecoördineerd door COVS Tilburg. Cursusleiders zijn KNVB docenten. Heeft u vragen? Bel (0652488961) of mail (covstilburg@live.nl of covstilburg@live.nl) en hopelijk krijg je het gewenste antwoord?!