mrt

Sedat Siner nieuwe hoofdtrainer JO17

Sedat Siner zal na de zomer het stokje overnemen van Conrad Horsten als hoofdtrainer van Sarto JO17. Zoals al eerder bekend gemaakt werd zal Conrad vanaf komend seizoen de JO19-selectie onder zijn hoede gaan nemen. De technische commissie heeft na gesprekken met diverse kandidaten een akkoord bereikt met Sedat voor de invulling van de positie die door de stap van Conrad vrij kwam.

De afgelopen seizoenen was Sedat actief bij VOAB. In het verleden was Sedat ook al werkzaam bij Sarto, als hoofdtrainer van JO19. Daarvoor was hij als jeugdtrainer actief bij NAC, Willem II, Baronie, Beek Vooruit en WDS. Ook was hij in het verleden actief als assistent-trainer van Baronie 1 en VOAB 1 en als hoofdtrainer van Unitas’30 en RSC Alliance.

Wij zijn blij met de komst van de ervaren Sedat en zijn ervan overtuigd dat hij een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de spelers.

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.