Sartoman en -vrouw van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn, volgens traditie, de Sartoman en Sartovrouw van het jaar bekend gemaakt.

Ronald Busker is verkozen tot Sartoman van het jaar.
Ronald is wedstrijdsecretaris pupillen en scheidsrechter (zowel bij de jeugd als de senioren). Hij heeft zich de laatste paar jaar onderscheiden doordat hij duidelijk instructiemateriaal heeft gemaakt bij de introductie van de nieuwe spelvormen bij de pupillen en bij de introductie van het mobiele Digitale Wedstrijdformulier. Ook is hij de maker van het (steeds ingewikkelder wordende) trainingsschema dat we bij Sarto gebruiken.

Marion Mommers werd uitgeroepen tot Sartovrouw van het jaar.
Marion is coördinatrice van onze G-afdeling. Ze behartigt de belangen van het G-voetbal bij Sarto met enthousiasme, hart en ziel. Afgelopen zomer hadden we bij Sarto een groot G-toernooi dat een enorm succes werd. Marion heeft daar, als hoofd van de organisatie, een heel belangrijk aandeel in gehad.
Met ingang van het nieuwe jaar zal Marion zich ook in gaan zetten als scheidsrechtercoördinator zaterdag.

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.