Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

07

jan

Sartoman en -vrouw van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn, volgens traditie, de Sartoman en Sartovrouw van het jaar bekend gemaakt.

Ronald Busker is verkozen tot Sartoman van het jaar.
Ronald is wedstrijdsecretaris pupillen en scheidsrechter (zowel bij de jeugd als de senioren). Hij heeft zich de laatste paar jaar onderscheiden doordat hij duidelijk instructiemateriaal heeft gemaakt bij de introductie van de nieuwe spelvormen bij de pupillen en bij de introductie van het mobiele Digitale Wedstrijdformulier. Ook is hij de maker van het (steeds ingewikkelder wordende) trainingsschema dat we bij Sarto gebruiken.

Marion Mommers werd uitgeroepen tot Sartovrouw van het jaar.
Marion is coördinatrice van onze G-afdeling. Ze behartigt de belangen van het G-voetbal bij Sarto met enthousiasme, hart en ziel. Afgelopen zomer hadden we bij Sarto een groot G-toernooi dat een enorm succes werd. Marion heeft daar, als hoofd van de organisatie, een heel belangrijk aandeel in gehad.
Met ingang van het nieuwe jaar zal Marion zich ook in gaan zetten als scheidsrechtercoördinator zaterdag.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

16

juni

In Memoriam: Piet Brekelmans

Wij ontvingen het droevige bericht dat Piet Brekelmans zaterdag 15 juni jl. op 79-jarige leeftijd is overleden. Piet was ruim 50 jaar lid van onze vereniging en heeft vooral heel veel voor de jeugdopleiding betekend. Hij was al lang ziek maar dat heeft hem er al die jaren niet van weerhouden om vol voor zijn Sarto te gaan. Als speler is Piet bij Sarto 1 begonnen waarna hij actief werd als trainer en later ook jeugdtrainer, -coach en -scout. Piet was een begaafd trainer, gek van voetbal en had een enorme drive om de jongste jeugd het voetbal te leren en ze op te nemen in onze Sarto-familie. Zijn interesse in eenieder waarmee hij in contact kwam was oprecht en hij volgde en onderhield blijvend contact met de vele spelers die hij in zijn teams heeft gehad. Piet werd als vanzelfsprekend hun vaste supporter. Hij was trots op alles wat ze bereikten, zowel op als naast het veld. Binnen de vereniging was Piet erg betrokken, positief kritisch en één van de belangrijkste uitdragers en bewakers van ons jeugdbeleid.    Piet werd voor zijn verdiensten voor de club al in 1973 onderscheiden als Sartoman van het jaar en werd zeer recent nog benoemd tot Erelid van onze vereniging. We verliezen met het overlijden van Piet een echt clubicoon en zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Antonie, zijn zoons René en Marcel en hun partners en kinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe. Bestuur, leden en supporters van RKSV Sarto