Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

10

feb

Sarto voetbalquiz 2019, een topavond

Op vrijdag 8 februari vond (alweer) de 11e editie plaats van de Sarto Voetbalquiz. In een met 34 teams van 4 deelnemers afgeladen vol paviljoen werd vaak fanatiek gestreden om de prijzen. Niels Fouchier en Coen Jongbloets hadden weer een pittige en afwisselende quiz samengesteld die de hersenen deden kraken maar waarbij ook ruimte was voor de nodige humor. Alle ingrediënten dus voor een leuke en spannende avond.

Uiteindelijk moest er een inschattingsvraag (Hoeveel interlands speelden Lothar Matthäus en Diego Maradona bij elkaar opgeteld) aan te pas komen om in de finale de winnaar aan te wijzen. De winst ging naar Marco Villevoye, Reno Villevoye, Rens van Bladel en Joost van der Veen. Zij wonnen een volledig verzorgde voetbalreis naar de Duitse competitiekraker Borussia Dortmund - VFL Wolfsburg. Mannen, gefeliciteerd!

Namens Sarto gaat dank uit naar Niels en Coen die er, samen met hun echtgenotes Elles en Daniëlle, de hardwerkende nakijkploeg (Evi, Eef, Pleuni en Julia) en het paviljoenpersoneel, weer een onvergetelijke avond van gemaakt hebben. Op naar de 12e editie!

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

21

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.