juni

Sarto JO13-1 kampioen in Hoofdklasse-H

Voor het eerst in de clubhistorie promoveert de JO13-1 naar de derde divisie. Met een verschil van vijf punten behaalde de JO13-1 op de één na laatste competitiedag het kampioenschap via een 6-0 overwinning tegen Jong Brabant JO13-1. Concurrent Best Vooruit verloor in de derby van Best met 0-2 van Wilhelmina Boys.

Zes wedstrijden voor het einde van de competitie stond de JO13-1 nog zes punten achter en had het een negatief doelsaldoverschil van 12 doelpunten. Door een geweldige inhaalrace met wedstrijden zoals Best Vooruit (1-6 winst), Reusel Sport (9-0 winst) en SVSSS (8-0 winst) trok Sarto JO13-1 aan het langste eind.
We zijn ontzettend blij en ongelofelijk trots dat we het eerste elftal zijn dat het gelukt is om kampioen te worden in de Hoofdklasse. Nu spelen alle eerste teams op landelijk niveau, wat de uiteindelijke doelstelling van Sarto was.”, aldus trainer Max Toemen.

Sarto JO13-1 behaalde 53 punten, maakte de meeste doelpunten en werd de op een na minst gepasseerde verdediging van de competitie.

Zie hier het trotse team inclusief begeleiding!

aug

Controleer je pasfoto!

Sinds vorig seizoen werkt de KNVB met de digitale spelerspas. Iedere speler (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) dient zelf voor een goedgelijkende pasfoto op deze pas te zorgen. Controleer de foto die nu op je pas staat en actualiseer hem indien nodig. Dat is belangrijk want zonder goedgelijkende foto op je spelerspas kan een scheidsrechter je de deelname aan een wedstrijd ontzeggen.   De foto op je spelerspas bekijken en eventueel aanpassen doe je in de voetbal.nl-app van de KNVB (te downloaden in de Appstore en de Playstore). Klik hiervoor op de menu-button, kies voor “Instellingen” en vervolgens “Mijn persoonsgegevens”. Hier zie je de foto die op je spelerspas staat. Zie je een goedgelijkende profielfoto van jezelf, dan hoef je niets te doen. Zie je een afbeelding waarop je niet te herkennen bent, pas hem dan aan. Dit doe je door op de foto te klikken, waarna je ofwel uit de galerij een foto van jezelf selecteert of via de camera van je telefoon of tablet een foto van jezelf maakt. Het toevoegen of aanpassen van je foto kan tot 1 november aanstaande.   Een goedgelijkende profielfoto is een recente foto waarop je gezicht duidelijk herkenbaar is. Foto’s waar je samen met anderen op staat, waarop je iets voor je gezicht houdt, waarop je een zonnebril of hoofdeksel draagt en dergelijke zijn per definitie niet geschikt als spelerspasfoto.   De leiders van alle teams (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) ontvangen via hun leeftijdscoördinator binnenkort een instructie hoe zij alle foto’s van hun team kunnen bekijken en daar waar nodig aanpassen.   Voor vragen over het gebruik van de voetbal.nl-app kunt u contact opnemen met onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl).   Let op, een pasfoto is een vorm van persoonsgegevens die valt onder de onlangs ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees in de e.vangorp@home.nl van Sarto hoe wij met uw persoonsgegevens en de bescherming daarvan omgaan.