Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

12

mrt

Sarto en Uno Animo scoren niet

Sarto 1 is in de uitwedstrijd in Loon op Zand tegen Uno Animo niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. Voor de thee speelde Sarto goed tegen een verdedigend Uno. Het vizier van de aanvallers van Sarto stond helaas vandaag niet op scherp. Keeper Mols stond een aantal keer op de goede plek en redde bekwaam. Uno kreeg voor de pauze ook een grote kans maar spits van Loon miste oog in oog met Thomas. Ruststand 0-0.
Na de rust was Sarto minder dominant en werd het slordiger. Kansen waren in de tweede helft ook schaars. Voor Uno raakte van Broekhoven de onderkant van de lat en voor Sarto was invaller Niels Bijl nog dichtbij een goal. Het bleef echter bij 0-0 en dat was een terechte uitslag. Komende zondag speelt Sarto thuis tegen Moc 17 uit Bergen uit Bergen op zoom.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

16

mrt

Vacature trainer voor Sarto teams in de bovenbouw

Voor het seizoen 2018/2019 zijn we op zoek naar een hoofdtrainer voor de JO15-selectie en trainers voor de tweede selectieteams JO13-2, JO15-2 en JO19-2.   Hoofdtrainer JO15-selectie Wij zoeken een enthousiaste en fanatieke trainer die zichzelf en de spelers wil ontwikkelen. Je bent minimaal in het bezit van het TC3-jeugddiploma, je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bezit het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Je bent hoofdtrainer van de JO15-selectie, de JO15-1 en JO15-2, die twee keer per week samen trainen. Je bent hierbij eindverantwoordelijk voor de trainingen en begeleidt de trainer van de JO15-2. Op zaterdag begeleid en coach je de JO15-1. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten.   Trainers JO13-2, JO15-2 en JO19-2 Voor deze teams zoeken we enthousiaste trainer/coaches die met passie en op een deskundige wijze de spelers uit deze teams kan helpen de stap naar de eerste selectieteams te maken. Je werkt nauw samen met de hoofdtrainer van je leeftijdscategorie (JO13, JO15 of JO19). De selectie van je leeftijdscategorie traint twee keer per week als één groep waarbij jij de hoofdtrainer assisteert. Op zaterdag begeleid en coach je het tweede selectieteam. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten.   Je hebt de KNVB pupillen- of juniorencursus gevolgd of bent in het bezit van het TC3-jeugddiploma. Heb je nog geen diploma maar wil je wel een cursus volgen? Meld je dan ook aan! Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden heb je het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Je wordt begeleid door de hoofdtrainer van je leeftijdscategorie en de technisch coördinator bovenbouw.   Graag je interesse voor één van deze functies vóór 28 maart 2018 kenbaar maken aan de technische commissie via TC@rksvsarto.nl.