Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

28

nov

Pupil van de week

De mijnPIN.nl Pupil van de Week speelt meestal als aanvaller in JO9-7. Zijn favoriete club is Sarto en als echte aanvaller is hij fan van Ronaldo en...van zichzelf!! Hij eet het liefst pizza en naast voetballen kijkt hij ook graag naar Netflix.

ROMIJN VERBEEK van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing tot Pupil van de Week.

Jij en uiteraard je hele team zijn op zaterdag 9 december om 12.00 uur van harte welkom in de kantine om je prijzenpakket op te halen. Veel plezier de komende wedstrijden voor de winterstop.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

19

feb

Sarto 1 wint van Beek Vooruit 1 (4-2)

Na de wat ongelukkige nederlaag vorige week tegen sc Kruisland heeft Sarto 1 vandaag een prima overwinning geboekt tegen subtopper Beek Vooruit. De twee ploegen schotelde het publiek een aantrekkelijke wedstrijd voor waarin Sarto uiteindelijk verdiend aan het langste eind trok. Beek Vooruit beschikt over een handige, snelle voorhoede en een technisch begaafd middenveld. Niet voor niks hebben zij ook de meeste doelpunten gemaakt in de competitie. Sarto was dus gewaarschuwd en begon de wedstrijd gecontroleerd. De eerste kans voor de ploeg uit Prinsenbeek was echter meteen raak. Een goede voorzet van rechts werd knap ingekopt door Loek Schalk 0-1. Sarto pakte het daarna goed op en speelde het laatste half uur voor rust erg sterk. Met goed positiespel werd Beek Vooruit achteruit gedrukt en was het wachten op kansen. De verdiende gelijkmaker viel in de 28 ste minuut. Een lange bal van Tom van Beers werd knap ingekopt door Gijs Quispel. Zijn kopbal kwam echter op de paal. Deze werd alsnog binnengetikt door de attente Tim Dominicus bij de 2de paal 1-1. Vlak voor de thee viel ook nog de 2-1. Een schot vanaf de 16 werd door een verdediger van Beek Vooruit met de hand gestopt. Strafschop en geel. In twee instanties schoot Tim de 2-1 binnen. Na de thee ging Sarto goed door. De stand werd in de 5 ste minuut naar 3-1 getild door topscoorder Tim Dominicus. Hij kopte een indraaiende vrije trap van Tim van Bladel knap binnen. Ook na de 3-1 bleef beek vooruit dreigend en was het oppassen voor Sarto. In de 75 ste minuut was de spanning weer terug toen een scherp indraaiende corner werd ingekopt door Joost Schalk 3-2. Een paar minuten later gooide echter spits Joost Blom de wedstrijd op slot. Hij schoot nadat hij de keeper had geraakt onberispelijk raak 4-2. Daarna speelde Sarto een gewonnen wedstrijd. Helaas viel de sterk spelende Gregory Hieronimus nog uit na een vervelende overtreding. Het is te hopen dat zijn blessure meevalt ! Al met al een knappe overwinning van de geel blauwen op een sterke tegenstander. Sarto blijft door de overwinning koploper en doet goede zaken. Volgende week wacht Moerse boys ! Ook een sterke tegenstander die op de tweede plaatst staat.

06

feb

10de Sarto Voetbalquiz

Sommige fanatieke quizliefhebbers vroegen zich al waar hij bleef, de vermaarde SARTO-quiz.  Eindelijk is de kogel door de kerk! We gaan het 90-jarig bestaan van onze prachtige club in de lente al inluiden en wel met de jubileumeditie van onze quiz. Het wordt de 10e keer!! Ooit begonnen met amper 20 duo’s die streden voor een frikandel en een biertje en nu uitgegroeid tot een fenomeen dat zijn weerga niet kent. Vrijdag 23 maart is het zover. https://youtu.be/MBYaKweDbo8 De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals de ”We are family – ronde”, een Panini – ronde en een “Vlieg er eens uit – ronde. Klassiekers als de Tafel – ronde, Club X en de Alfabet – ronde zijn gebleven. Ook zijn we volop bezig met het strikken van een Mystery Guest. Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4-tallen. Kom met je maten de ongekroonde quizkoning Camiel Boor van zijn troon stoten en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen. Hier alvast wat vragen om warm te draaien: *    Welke actieve trainer in het Tilburgse amateurvoetbal won als speler de EC 1? *    Wie is de huidige aanvoerder van PSG? *    Wie scoorde ooit voor Nederland tegen Marokko op een WK? *    Wat is de naam van de nieuwe shirtsponsor van Feyenoord? *    Hoe heet het complex van vv ZIGO? De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt kwamen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen. Inschrijven kan via voetbalquiz@rksvsarto.nl De kosten zijn 20 euro per team. Let op: er is plek voor maximaal 40 teams. We beginnen om 19.00 met de eerste vraag, inloop vanaf 18.30. Sportieve groet van uw quizmaster en tot 23 maart. Niels Fouchier