Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

28

juni

Opmerkingen op teamindelingen

Sinds afgelopen woensdagavond staan de (meeste) teamindelingen voor komend seizoen op de site (die van de overige senioren volgt spoedig). Het proces van het indelen van de teams is een complexe puzzel waar een groep vrijwilligers behoorlijk wat (vrije) tijd in heeft gestoken. Ze proberen hierbij alle hen beschikbare informatie en wensen te verwerken tot een zo optimaal mogelijke indeling. En dat is ook dit jaar weer gelukt!

En toch kan het zo zijn dat niet iedereen helemaal tevreden is met de teamindelingen. Omdat er tegenstrijdige wensen bestonden of omdat bepaalde informatie de leeftijdscoordinator niet of niet goed bereikt heeft. Dat kan helaas gebeuren. Neem in dat geval contact op met de leeftijdscoördinator om te kijken of er nog aanpassingen mogelijk zijn.

Tot onze spijt merken we dat in sommige gevallen mensen hun teleurstelling omzetten in woede en onbegrip richting de leeftijdscoördinator en dat dat ook gepaard gaat met minder fraai taalgebruik. Probeer de leeftijdscoördinatoren met respect te benaderen en heb begrip voor de moeilijke opgave die ze hebben bij het indelen van de teams. Dat is voor hen maar ook voor jezelf uiteindelijk het prettigst.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws