Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

08

juli

Openingstoernooi JO8 t/m JO11

OPENINGSTOERNOOIEN VOOR JO8&JO9 PUPILLEN EN JO10&JO11 PUPILLEN
 
Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen JO8 & JO9 en de pupillen JO10 & JO11 met een toernooi op de vrijdagavond. Wij gaan er van uit dat alle pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen.
In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen.
Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór zondag 1 september,
via email bij de betreffende leeftijdscoördinator
(Paul Hagens JO8&JO9 / Ton Jager JO10 & JO11).
Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!
 
Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto.
De spelers van de JO8 en JO9 spelen in een gemixt team en worden dus niet bij het eigen team ingedeeld. Voor de JO10 en JO11 geldt dat zij wel met hun eigen team spelen en dus niet worden gemixt.
 
De openingstoernooien vinden plaats:
Voor de pupillen JO8 & JO9 op vrijdag 6 september 2019 van 18.00 – 20.00 uur.
Voor de pupillen JO10 & JO11 op vrijdag 13 september 2019 van 18.00 – 20.00 uur. 
De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.
 

JO10 & JO11 pupillenTon Jager   t.jager@home.nl
JO8 & JO9 pupillenPaul Hagens  sartofjeugd@outlook.com

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

16

juni

In Memoriam: Piet Brekelmans

Wij ontvingen het droevige bericht dat Piet Brekelmans zaterdag 15 juni jl. op 79-jarige leeftijd is overleden. Piet was ruim 50 jaar lid van onze vereniging en heeft vooral heel veel voor de jeugdopleiding betekend. Hij was al lang ziek maar dat heeft hem er al die jaren niet van weerhouden om vol voor zijn Sarto te gaan. Als speler is Piet bij Sarto 1 begonnen waarna hij actief werd als trainer en later ook jeugdtrainer, -coach en -scout. Piet was een begaafd trainer, gek van voetbal en had een enorme drive om de jongste jeugd het voetbal te leren en ze op te nemen in onze Sarto-familie. Zijn interesse in eenieder waarmee hij in contact kwam was oprecht en hij volgde en onderhield blijvend contact met de vele spelers die hij in zijn teams heeft gehad. Piet werd als vanzelfsprekend hun vaste supporter. Hij was trots op alles wat ze bereikten, zowel op als naast het veld. Binnen de vereniging was Piet erg betrokken, positief kritisch en één van de belangrijkste uitdragers en bewakers van ons jeugdbeleid.    Piet werd voor zijn verdiensten voor de club al in 1973 onderscheiden als Sartoman van het jaar en werd zeer recent nog benoemd tot Erelid van onze vereniging. We verliezen met het overlijden van Piet een echt clubicoon en zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Antonie, zijn zoons René en Marcel en hun partners en kinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe. Bestuur, leden en supporters van RKSV Sarto