Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

06

dec

Nieuwe Pupil van de Week

Nu Sinterklaas weer het land uit is en de competitie aanstaande zaterdag weer verder gaat is het natuurlijk ook weer tijd voor de mijnpin.nl Pupil van de Week bekendmaking.
Aanstaande zaterdag na zijn thuiswedstrijd tegen TSC J09-1 zal in de kantine een groot fan van Willem II en liefhebber van bloemkool en spelend in JO9-1 gehuldigd worden tot de mijnpin.nl Pupil van deze Week! 
Gijs Verhagenvan harte gefeliciteerd met je uitverkiezing en tot zaterdag in de kantine!
Neem je heel je team voor de feestelijke uitreiking? 
En hou de Sarto website in de gaten.

Na de winterstop wordt de Pupil van de Week nog leuker......

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

09

dec

Vacature hoofdtrainer RKSV Sarto

RKSV Sarto is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal. Op dit moment komt het eerst elftal van Sarto uit in de 2e klasse zondag van het district Zuid I. Het tweede elftal is actief in de reserve 1e klasse zondag en diverse jeugdelftallen zijn actief op landelijk niveau. Voor onze talentvolle selectie, die voornamelijk bestaat uit zelf opgeleide spelers, zijn we op zoek naar een trainer die aan de volgende eisen voldoet: - Een gedreven, enthousiaste trainer, minimaal in het bezit van het diploma UEFA B/TC 2. - Het verzorgen van trainingen van onze selectie op dinsdag- en donderdagavonden het verzorgen van de coaching bij wedstrijden van ons 1e elftal. - Een duidelijke voetbaltechnische visie die aansluit bij de uitgangspunten van RKSV Sarto. - Analytisch voetbalvermogen en voetbal tactisch goed onderlegd zijn. - Oog hebben voor doorstroming van jeugdspelers en oog hebben voor het verenigingsbelang. - Goede communicatie en samenwerking met de trainers, elftalbegeleiding en verzorging van zowel selectie als JO19-selectie. - Een goede samenwerking met de technische commissie en het bestuur. - Onderschrijft de uitgangspunten van RKSV Sarto voor wat betreft voetbal, voetbalopleiding en gedrag. Wij bieden: - Een passende vergoeding. - Uitstekende faciliteiten op een sfeervol sportcomplex. - Een gezellige club waar plezier en prestaties samengaan. Graag je motivatie en CV voor 20 december versturen naar volgend e-mailadres: TC@rksvsarto.nl.

08

dec

Winterstoptoernooi 5 januari 2019

WINTERSTOPTOERNOOI 5 januari 2019 Voor MO15 en JO15 t/m JO8 jeugd     Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Sarto onder de naam “Winterstoptoernooi” een zaalvoetbaltoernooi in het T-kwadraat. N.a.v. een aantal opmerkingen tijdens eerdere winterstoptoernooien, hebben we dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd ! Allereerst moet iedereen die aan dit toernooi wil deelnemen zich opgeven bij zijn of haar leider. Dit geldt dus voor de JO8 t/m de JO15 en MO15 Vervolgens zal de leider het team samenstellen en doorgeven aan de leeftijdscoördinator, uiterste aanmelddatum is vrijdag 28 december 2018. Deze nieuwe opzet betekent dus dat je met je "eigen" veldteam ook tijdens het winterstoptoernooi een team vormt. Tijdens het toernooi zal je tegen andere teams uit je  leeftijdsgroep spelen, waarbij we proberen teams bij elkaar in de poule te zetten van ongeveer dezelfde sterkte   In onderstaande tabel vind je het globale programma van het winterstoptoernooi : ( definitieve versie volgt, is namelijk afhankelijk van aantal deelnemers per leeftijdscategorie )   Tijd                                            Leeftijdscategorie 09:00 – 11:35 uur                                JO8 11:45 – 13:20 uur                                JO9 13:25 – 15:00 uur                                JO10 15:05 – 16:40 uur                                JO11 16:45 – 18:00 uur                                JO12 18:25 – 20:00 uur                                JO13 20:05 – 21:40 uur                                JO14, JO15 en MO15    We verwachten ook dat alle leiders beschikbaar zijn om hun team te begeleiden. Voor de leiders geldt ook dat zij dit kenbaar moeten maken bij de leeftijdscoördinator uiterlijk op vrijdag 28 december.    In verband met de poule indeling en definitieve speeltijden is het noodzakelijk dat we tijdig op de hoogte zijn van alle aanmeldingen. Dit geldt zowel voor de spelers als voor de leiders. Geef je dus op voor of uiterlijk op 28 december 2018 !! Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en fijne kerstdagen.     Hieronder staan de emailadressen van de leeftijdscoördinatoren: Leeftijdscategorie                      Leeftijdscoördinator     Emailadres JO8 en JO9                                   Paul Hagens                    sartofjeugd@outlook.com JO10, JO11 en JO12 en MO15    Ton Jager                         sartofjeugd@outlook.com JO13, JO14 en JO15                     Leo Verbeek                   sartofjeugd@outlook.com