Korting seizoenkaarten Willem II 2018/2019

Nog 4 speelronden te gaan en dan eindigt voor Willem II het eredivisieseizoen 2017/2018. Helemaal veilig zijn de Tricolores nog niet maar we hopen en rekenen op een positieve afloop voor het elftal van Reinier Robbemond. Wil je er als toeschouwer in het komend seizoen (weer) bij zijn, dan biedt Sarto aan haar leden de mogelijkheid om seizoenkaarten met korting aan te schaffen. Een service die wel al ruim 15 met plezier aanbieden.

Heb je afgelopen seizoen via Sarto een seizoenkaart aangeschaft, dan heb je onlangs bericht gehad over de mogelijkheden een kaart voor het nieuwe seizoen aan te schaffen. Wil je via Sarto van de korting van 15% (let op, niet op alle plaatsen, zie verderop) blijven genieten, dan dien je, via e-mail of brief, je gegevens (naam, voorletters, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer, relatienummer Willem II  en het vak van je keuze) zo snel mogelijk doch uiterlijk op 9 mei 2018 door te geven aan Frans van Gerwen (fransvangerwen@ziggo.nl), Gotenpark 125, 5037 SM  Tilburg. Houd je stipt aan de deadline. Maak geen geld over naar Willem II. Je ontvangt nader bericht wanneer je moet betalen. Ook ouders, broers en/of zussen van Sarto-leden die een seizoenkaart willen kopen kunnen van de regeling gebruik maken.

Let op: niet op alle seizoenkaarten krijg je korting! De korting geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar, ouderen vanaf 65 jaar en voor jongeren tot en met 16 jaar op vak J.

Aan de eerste vijftig personen die hun seizoenkaart verlengen geeft Willem II een gratis kaartje voor de wedstrijd Willem II - Vitesse (6 mei aanstaande, verlenging van seizoenkaarten voor vak ABC zijn van deze actie uitgesloten).

Ben je lid van Sarto en heb je voor 2017/2018 wel een seizoenkaart gehad maar deze niet via Sarto aangeschaft, of heb je nog geen seizoenkaart? Ook dan kun je voor het nieuwe seizoen gebruik maken van de kortingsregeling. Lever je gegevens, zoals hierboven omschreven, op tijd bij Frans van Gerwen in.

Sarto rekent voor deze service ter dekking van porto- en papierkosten € 2,00 per seizoenkaart. Frans van Gerwen, coördinator binnen Sarto voor deze service, is voor vragen te bereiken via telefoonnummer 013-4685274 of via het e-mailadres fransvangerwen@ziggo.nl.

De normale prijzen (zonder korting van 15%) voor een seizoenkaart vind je door hier te klikken. Je komt dan op de website van Willem II.

juli

Verdien een compleet tenue voor je team

Sarto verwelkomt komend seizoen Isah Business Software als nieuwe hoofdsponsor. De naam van Isah zal niet alleen op de shirts van ons eerste elftal prijken, Isah wil ook graag in iedere leeftijdscategorie één niet-selectieteam sponsoren en voorzien van een compleet tenue, inclusief trainingspak en tas. Teams kunnen deze sponsoring verdienen door zich in te zetten voor Sarto.   Wat is het idee? Aan teams die graag hun voetbaluitrusting door Isah gesponsord willen hebben wordt de vraag gesteld hoe het team (spelers, ouders, leiders én andere belangstellenden samen) zich in wil zetten voor Sarto. Die inzet kan bijvoorbeeld bestaan uit het schoon houden en/of verbeteren van onze accommodatie (bijvoorbeeld papier prikken, vegen, schilderen, etc.), het leveren van scheidsrechters voor (jeugd)wedstrijden bij Sarto, het draaien van bar- en keukendiensten, of het ondersteunen van onze vrijwilligersorganisatie (kleedkamer- of parkeerbeheer op wedstrijddagen bijvoorbeeld) maar het kan ook iets heel anders zijn. Ben als team creatief, waar kan Sarto nog hulp gebruiken die jullie kunnen en willen leveren, dat is de vraag.   Insturen Heb je als team bedacht hoe je je voor Sarto wilt inzetten, stuur dit idee dan uiterlijk op 31 augustus aanstaande in naar je leeftijdscoördinator. Per leeftijdscategorie wordt het meest originele en nuttige voorstel gekozen en het bijbehorende team verdient hiermee de sponsoring door Isah Business Software. Het spreekt voor zich dat we de winnende teams aan hun ideeën houden!   Maak je als team nuttig voor Sarto en verdien daarmee een complete teamuitrusting!

juni

Openingstoernooien nieuwe seizoen

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór 26 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator (Paul Hagens Ton Jager). Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto. De spelers worden bij deze toernooien niet bij het eigen team ingedeeld. Elk team bestaat dus uit een mix van spelers uit verschillende teams. De teams worden begeleid door een combinatie van ervaren en nieuwe leiders.   De openingstoernooien vinden plaats: Voor de pupillen O8 & O9 op vrijdag 31 augustus van 18.00 – 20.00 uur; Voor de pupillen O10 & O11 op vrijdag 7 september 2017 van 18.00 – 20.00 uur.  De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.   O10 & O11  Ton Jager           t.jager@home.nl O8 & O9      Paul Hagens      t.jager@home.nl