sept

Keeperstrainingen selectie

Vanaf volgende week 12 september starten de volgende selectie keeperstrainingen:

Op de dinsdagen (om de twee weken) van 18.00 - 19.00 uur de JO15-1 / JO15-2 / JO13-1 / JO13-2 selectie keepers.

Op woensdagen van 19.00 - 20.00 uur selectie keepers JO19-1 / JO17-1 / JO17-2.
van 20.00 - 21.00 uur alle niet selectie keepers van JO19 en JO17 teams.

Op woensdagen van 18.00 - 19.00 uur selectie keepers JO8-1 / JO9-2 / JO9-1 / JO10-1 / JO11-2 / JO11-1.

De trainers zullen met de keepers contact opnemen.

sept

Scheidsrechtercursussen 2017-2018

Voor de Tilburgse clubs zijn onder de PVKT vlag in het afgelopen seizoen 2 pupillen scheidsrechter cursussen en 1 vereniging scheidsrechter cursus georganiseerd door COVS Tilburg e.o. en de KNVB. Bij voldoende belangstelling willen deze cursussen ook weer in het nieuwe seizoen starten (eventuele start waarschijnlijk in oktober). Daarvoor wordt samengewerkt met ContourdeTwern en deze cursussen worden voor 100% gesubsidieerd (dus gratis) en gaan door bij voldoende belangstelling. Wat houden de cursussen in:    Pupillen scheidsrechter/spelbegeleider cursus:   - je bent 12 jaar of ouder - fluiten in jongste groepen   De KNVB is nog bezig met de voorbereiding van deze gewijzigde cursus. Er komt een e-learning deel en de cursusinhoud is ook nog in ontwikkeling. Er zijn 2 cursusavonden met enige tijd er tussen voor een stagewedstrijd. De definitieve opzet zal eind augustus bekend zijn. Voor deze cursus staan wij dus op een KNVB lijst van aanvragers die zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de gewijzigde cursus. Dus de cursus gaat er komen maar wanneer is nog onzeker. Waarschijnlijk op een vrijdagavond en de locatie hangt af van de inschrijvingen   Van enkel clubs weten we al dat ze deelnemers hebben voor deze cursus. Onze vraag aan alle clubs is ons te laten weten (covstilburg@live.nl)  of ze ook belangstellenden voor deze cursus hebben en zo ja, hoeveel?   Vereniging scheidsrechter cursus   - je bent 14 jaar of ouder - fluiten 11 tegen 11 bij je club - 4 avond bijeenkomsten verspreid over 4 maanden op vrijdag - fluiten van stagewedstrijden met praktijkbegeleiding vanuit je club en/of i.s.m. COVS Tilburg   De cursussen worden gecoördineerd door COVS Tilburg. Cursusleiders zijn KNVB docenten. Heeft u vragen? Bel (0652488961) of mail (covstilburg@live.nl of covstilburg@live.nl) en hopelijk krijg je het gewenste antwoord?!