Jubileumeditie Ouder/Kindwedstrijden (OKW) + BBQ

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni staan de jaarlijkse OKW gepland.

In het kader van ons 90-jarig bestaan hebben we hier speciaal voor de JO8 t/m JO13 een spel aan toegevoegd, namelijk een mini-zeskamp!

Wat houdt deze mini-zeskamp in?
We hebben 3 verschillende opblaaspellen waar je met een bal punten kunt scoren.
Zowel op vrijdag 8, als op zaterdag 9 juni zullen per leeftijdsgroep de beste 3 beloont worden met een beker, de overige deelnemers krijgen een medaille voor hun inzet.
Het is de bedoeling dat éérst de Ouder/Kindwedstrijd wordt gespeeld, deze duurt 3 kwartier. Pas daarná kunnen de kinderen van JO8 t/m JO13, onder begeleiding van de leider, beginnen met de mini-zeskamp spellen (let op: je moet je hier wel voor opgeven!).

De leiders kunnen vanaf zaterdag 28 april inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat, hier hangen 2 overzichten op het whitebord :
Eén overzicht voor de opgave voor de OKW en één overzicht om aan te geven welk team met hoeveel spelers aan de mini-zeskamp meedoet (geen ouders).
Let op !
De leeftijdsgroepen JO11 t/m JO8 moeten zoveel mogelijk op veld 2, 3 en 4 inschrijven in verband met de aanwezigheid van pupillendoeltjes.
Elftallen (vanaf JO12) kunnen op de velden 1 en 5 inschrijven.

Inschrijfvoorbeeld :
JO9-xx schrijft zich in om op vrijdag 8 juni om 17.30 de OKW te spelen en wil tevens met 8 kinderen aan de mini-zeskamp deelnemen.
De leider vult dus op het OKW-formulier in dat hij van 17.30 tot 18.15 op veld 2A de OKW wil spelen. Vervolgens vult hij op het mini-zeskamp formulier in dat zijn pupillen om 18.15 beginnen met de mini-zeskamp. Een team begint bij één van de drie spellen en draait vervolgens door naar het volgende spel.

Barbecue
Voor de Barbecue hebben we de volgende mogelijkheden;

BBQ volwassenen, 5 stukken vlees:  €12,50
BBQ t/m JO13, 3 stukken vlees: €7,50
Friet, snack + fris: €5,00

Deelnemen aan de barbecue is alleen mogelijk als je op de zaterdagen 19 of 26 mei tussen 10.00 en 14.00 uur reserveert en contant afrekent op het wedstrijdsecretariaat, het is tevens mogelijk om te pinnen!
Bij betaling ontvangt u de bonnen voor de barbecue, u moet deze meenemen op 8 of 9 juni. Bewaar de bonnen goed, ze worden slechts eenmalig verstrekt.
De betaling kan alleen per team gebeuren, dus niet individueel!

Heeft uw team al de Sarto jubileum bidon?
Voor €25.00 krijgt u 10 bidons voor het hele team!

Op beide dagen is een lid van de activiteitencommissie aanwezig in de bestuurskamer om uw inschrijving en betaling te ontvangen.