Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

10

juni

Herziening besluit indeling JO12-leeftijdscategorie

In het document ‘Het Selectieproces, hoe werkt dat’ (zie: Jeugd/Overige Informatie Jeugd) versie mei 2019 stond aangegeven dat er komend seizoen géén teams zouden zijn in de  JO12-leeftijdscategorie.
Dit zou betekenen dat de huidige JO11-spelers (seizoen 2018-2019) zouden worden ingedeeld in de JO13-leeftijdscategorie (en 11 x 11 gaan spelen op een heel veld).

In de vergadering van de Jeugdcommissie van afgelopen woensdag zijn alle argumenten nogmaals beoordeeld en uiteindelijk is besloten de teams wel in te delen in de JO12-leeftijdscategorie (spelvorm 8 x 8 op een half veld).

De tekst in het document ‘Het Selectieproces, hoe werkt dat’ is inmiddels herzien en is te vinden op de Jeugdpagina bij Overige informatie maar is ook hier te lezen.
 

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

16

juni

In Memoriam: Piet Brekelmans

Wij ontvingen het droevige bericht dat Piet Brekelmans zaterdag 15 juni jl. op 79-jarige leeftijd is overleden. Piet was ruim 50 jaar lid van onze vereniging en heeft vooral heel veel voor de jeugdopleiding betekend. Hij was al lang ziek maar dat heeft hem er al die jaren niet van weerhouden om vol voor zijn Sarto te gaan. Als speler is Piet bij Sarto 1 begonnen waarna hij actief werd als trainer en later ook jeugdtrainer, -coach en -scout. Piet was een begaafd trainer, gek van voetbal en had een enorme drive om de jongste jeugd het voetbal te leren en ze op te nemen in onze Sarto-familie. Zijn interesse in eenieder waarmee hij in contact kwam was oprecht en hij volgde en onderhield blijvend contact met de vele spelers die hij in zijn teams heeft gehad. Piet werd als vanzelfsprekend hun vaste supporter. Hij was trots op alles wat ze bereikten, zowel op als naast het veld. Binnen de vereniging was Piet erg betrokken, positief kritisch en één van de belangrijkste uitdragers en bewakers van ons jeugdbeleid.    Piet werd voor zijn verdiensten voor de club al in 1973 onderscheiden als Sartoman van het jaar en werd zeer recent nog benoemd tot Erelid van onze vereniging. We verliezen met het overlijden van Piet een echt clubicoon en zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Antonie, zijn zoons René en Marcel en hun partners en kinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe. Bestuur, leden en supporters van RKSV Sarto