Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

28

mrt

Gezocht: Technisch Jeugdcoördinator Onderbouw

Sarto is op zoek naar een nieuwe Technisch Jeugdcoördinator voor de onderbouw (O8 t/m O12). Kees Pellis, de die functie nu nog vervult, zal Sarto aan het einde dit seizoen verlaten en aan de slag gaan als jeugdtrainer bij Jong Brabant.
 
Heb je interesse om deze klus van Kees over te nemen, meld je dan via onderstaand e-mailadres of spreek Kees een keer aan op woensdagmiddag of zaterdagochtend.

Kees kan je precies vertellen wat de functie inhoudt en je alvast wegwijs maken voor het komende seizoen.
Denk hierbij onder andere aan Coördineren en participeren in de scouting, Adviseren inzake de samenstelling van selectieteams en Werven van trainers.

Een functieprofiel is op te vragen via onderstaand e-mailadres. In een gesprek met de technische commissie en Kees kunnen we dit profiel verder toelichten.

Mail naar: tc@rksvsarto.nl.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

08

juli

Openingstoernooi JO8 t/m JO11

OPENINGSTOERNOOIEN VOOR JO8&JO9 PUPILLEN EN JO10&JO11 PUPILLEN   Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen JO8 & JO9 en de pupillen JO10 & JO11 met een toernooi op de vrijdagavond. Wij gaan er van uit dat alle pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór zondag 1 september, via email bij de betreffende leeftijdscoördinator (Paul Hagens JO8&JO9 Ton Jager JO10 & JO11). Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto. De spelers van de JO8 en JO9 spelen in een gemixt team en worden dus niet bij het eigen team ingedeeld. Voor de JO10 en JO11 geldt dat zij wel met hun eigen team spelen en dus niet worden gemixt.   De openingstoernooien vinden plaats: Voor de pupillen JO8 & JO9 op vrijdag 6 september 2019 van 18.00 – 20.00 uur. Voor de pupillen JO10 & JO11 op vrijdag 13 september 2019 van 18.00 – 20.00 uur.  De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.   JO10 & JO11 pupillenTon Jager   t.jager@home.nl JO8 & JO9 pupillenPaul Hagens  sartofjeugd@outlook.com