juni

G-toernooi 2 juni: pure reclame voor het G-voetbal!

Afgelopen zaterdag 2 juni hebben ruim 400 G-voetballers van 29 teams uit regio Zuid 1 kunnen genieten van een gezellig toernooi ter afsluiting van het seizoen.

Hoewel de zon het een beetje liet afweten, hing er de hele dag een prima sfeer op het Sarto-complex.
Zeker na de centrale warming-up onder leiding van Yvonne van Roessel en met de opzwepende muziek van percussieband Divertimento kon het niet meer stuk. Wat volgde, was pure reclame voor het G-voetbal…
Ruim 400 spelers die met elkaar de voetbalstrijd aangingen, lieten zien hoe mooi en leuk G-voetbal kan zijn en het spelletje speelden zoals het gespeeld moet worden: met volle inzet, maar sportief en met respect voor elkaar en de arbitrage!
Hierdoor én dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het een fantastisch en vlekkeloos verlopen toernooi geworden.

We danken hierbij de sponsors die bereid zijn geweest het toernooi materiaal of financieel te ondersteunen. Heel fijn dat jullie het G-voetbal net zoals Sarto een warm hart toedragen:
Albert Heijn Westermarkt; Bakkerij Kriellaars; Bemu Plus; Brabant Sport- en Spelverhuur; Dirk Kuyt Foundation; Flex Car Rent; Fonds Gehandicaptensport; Gemeente Tilburg; Graveerbedrijf Huijsmans; HealthCity Zuid; Horeca Groothandel Tilburg; Jumbo Tilburg Amer; KNVB; MM Printing; Positief Voetbalklimaat Tilburg; René Timmermans Groente & Fruit; Slagerij Vermeer; Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant; Versteden Papier-Horeca; Vorselaars. Vruchtensappen en Frisdranken b.v.; Wilkin Sports

aug

Controleer je pasfoto!

Sinds vorig seizoen werkt de KNVB met de digitale spelerspas. Iedere speler (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) dient zelf voor een goedgelijkende pasfoto op deze pas te zorgen. Controleer de foto die nu op je pas staat en actualiseer hem indien nodig. Dat is belangrijk want zonder goedgelijkende foto op je spelerspas kan een scheidsrechter je de deelname aan een wedstrijd ontzeggen.   De foto op je spelerspas bekijken en eventueel aanpassen doe je in de voetbal.nl-app van de KNVB (te downloaden in de Appstore en de Playstore). Klik hiervoor op de menu-button, kies voor “Instellingen” en vervolgens “Mijn persoonsgegevens”. Hier zie je de foto die op je spelerspas staat. Zie je een goedgelijkende profielfoto van jezelf, dan hoef je niets te doen. Zie je een afbeelding waarop je niet te herkennen bent, pas hem dan aan. Dit doe je door op de foto te klikken, waarna je ofwel uit de galerij een foto van jezelf selecteert of via de camera van je telefoon of tablet een foto van jezelf maakt. Het toevoegen of aanpassen van je foto kan tot 1 november aanstaande.   Een goedgelijkende profielfoto is een recente foto waarop je gezicht duidelijk herkenbaar is. Foto’s waar je samen met anderen op staat, waarop je iets voor je gezicht houdt, waarop je een zonnebril of hoofdeksel draagt en dergelijke zijn per definitie niet geschikt als spelerspasfoto.   De leiders van alle teams (van de leeftijdscategorie O12 en ouder) ontvangen via hun leeftijdscoördinator binnenkort een instructie hoe zij alle foto’s van hun team kunnen bekijken en daar waar nodig aanpassen.   Voor vragen over het gebruik van de voetbal.nl-app kunt u contact opnemen met onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl).   Let op, een pasfoto is een vorm van persoonsgegevens die valt onder de onlangs ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees in de e.vangorp@home.nl van Sarto hoe wij met uw persoonsgegevens en de bescherming daarvan omgaan.