Boetes kaarten via incasso

We gaan de komende weken proefdraaien de boetes van gele en rode kaarten zowel bij de jeugd als bij de senioren via incasso op het bij ons bekende rekeningnummer van de contributie te incasseren.
De digitalisering bij de KNVB lijkt het mogelijk te maken dit op eenvoudige wijze te doen. Vooralsnog denken we 1 x per maand de incasso door te voeren. Er kan dus enige tijd tussen het moment van het verkrijgen van de kaart en het incasseren van de boete zitten.
Uiteraard geldt: het voorkomen is beter dan het betalen van boetes.

Scheidsrechtercursussen 2017-2018

Voor de Tilburgse clubs zijn onder de PVKT vlag in het afgelopen seizoen 2 pupillen scheidsrechter cursussen en 1 vereniging scheidsrechter cursus georganiseerd door COVS Tilburg e.o. en de KNVB. Bij voldoende belangstelling willen deze cursussen ook weer in het nieuwe seizoen starten (eventuele start waarschijnlijk in oktober). Daarvoor wordt samengewerkt met ContourdeTwern en deze cursussen worden voor 100% gesubsidieerd (dus gratis) en gaan door bij voldoende belangstelling. Wat houden de cursussen in:    Pupillen scheidsrechter/spelbegeleider cursus:   - je bent 12 jaar of ouder - fluiten in jongste groepen   De KNVB is nog bezig met de voorbereiding van deze gewijzigde cursus. Er komt een e-learning deel en de cursusinhoud is ook nog in ontwikkeling. Er zijn 2 cursusavonden met enige tijd er tussen voor een stagewedstrijd. De definitieve opzet zal eind augustus bekend zijn. Voor deze cursus staan wij dus op een KNVB lijst van aanvragers die zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de gewijzigde cursus. Dus de cursus gaat er komen maar wanneer is nog onzeker. Waarschijnlijk op een vrijdagavond en de locatie hangt af van de inschrijvingen   Van enkel clubs weten we al dat ze deelnemers hebben voor deze cursus. Onze vraag aan alle clubs is ons te laten weten (covstilburg@live.nl)  of ze ook belangstellenden voor deze cursus hebben en zo ja, hoeveel?   Vereniging scheidsrechter cursus   - je bent 14 jaar of ouder - fluiten 11 tegen 11 bij je club - 4 avond bijeenkomsten verspreid over 4 maanden op vrijdag - fluiten van stagewedstrijden met praktijkbegeleiding vanuit je club en/of i.s.m. COVS Tilburg   De cursussen worden gecoördineerd door COVS Tilburg. Cursusleiders zijn KNVB docenten. Heeft u vragen? Bel (0652488961) of mail (covstilburg@live.nl of covstilburg@live.nl) en hopelijk krijg je het gewenste antwoord?!

13 oktober: Arbitragequiz

Aan iedereen die op enige manier geïnteresseerd is in arbitrage bieden wij een arbitragequiz aan, een nieuw initiatief. Daarvoor werken we samen met Niels Fouchier en zijn team die sommigen al kennen van de succesvolle voetbalquizzen die hij o.a. bij Sarto en VOAB organiseert. De clubs kunnen door het aanbieden van deze avond aan hun scheidsrechters ook hun waardering laten blijken   Op een speelse en leerzame manier zullen in verschillende (video-)onderdelen allerlei arbitrage- en voetbalvragen voorbij komen waarmee punten gescoord kunnen worden voor de quiz. Je neemt deel in een team van 3 personen. De datum is vrijdag 13 oktober en we starten 20.00 uur en verwachten rond 22.30 uur klaar te zijn met de prijsuitreiking! De quiz wordt georganiseerd bij Sarto in Tilburg en er zijn geen inschrijvingskosten!   Als je mee wilt doen: - blokkeer 13 oktober in je agenda - stel één of meerdere teams samen van 3 personen en bedenk een naam voor je team(s) - schrijf je team(s) in door te mailen naar: covstilburg@live.nl   - vermeld in je inschrijvingsmail de naam van je team(s) en de namen van je teamleden   Voor deze avond is belangstelling van meerdere kanten en afhankelijk van de belangstelling kan vol=vol en wie het eerst komt, ….. gaan gelden. We snappen dat het seizoen nu afgelopen is maar willen iedereen toch al de gelegenheid geven deze uitnodiging door te geven. Aan het begin van het nieuwe seizoen mailen we nog een herinnering. In de loop van september sluit de inschrijving en mailen we een bevestiging van je (geaccepteerde) inschrijving.