Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

14

sept

Boetes kaarten via incasso

We gaan de komende weken proefdraaien de boetes van gele en rode kaarten zowel bij de jeugd als bij de senioren via incasso op het bij ons bekende rekeningnummer van de contributie te incasseren.
De digitalisering bij de KNVB lijkt het mogelijk te maken dit op eenvoudige wijze te doen. Vooralsnog denken we 1 x per maand de incasso door te voeren. Er kan dus enige tijd tussen het moment van het verkrijgen van de kaart en het incasseren van de boete zitten.
Uiteraard geldt: het voorkomen is beter dan het betalen van boetes.  

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

20

nov

Sarto 1 pakt eerste periode

Sarto 1 heeft een geweldige dubbelslag geslagen in Wouw tegen Cluzona, de nummer 2 in de stand. De koploper ging op bezoek bij de runner up in de wetenschap dat een overwinning voldoende was voor het winnen van de periodetitel. Op een moeilijk bespeelbaar veld had Sarto het de eerste helft moeilijk. De spanning leek verlammend te werken. Slordig spel van de geel blauwen bracht Cluzona steeds beter in de wedstrijd. Een makkelijk gegeven vrije trap op 25 meter van de goal brak de wedstrijd open. Topscoorder Ruben Maas krulde de bal om de muur in de korte hoek 1-0. Dit was tevens de terechte ruststand. Na de thee een ander Sarto. De ploeg leek wakker geschud en de spanning naast zich neer te hebben gelegd. De bal ging nu beter rond en Cluzona zakte steeds meer in. Toch waren de gevaarlijkste momenten nog steeds voor de goal van Nando. Sarto gaf echter niet op en met de ingevallen Jean en Ginuwine ging het op zoek naar de verlossende 1-1. In de 86 ste minuut was daar de verlossende goal ! De goed mee opkomende rechtsback Gijs Toemen kreeg de bal op 16 meter voor de voeten en hij knalde Sarto naar de periodetitel ! De slagroom op de taart moest echter nog komen. Vlak voor tijd schoot Jean Asukaniam op sublieme wijze Sarto ook nog naar de winst 1-2. Wat een geweldige periode heeft Sarto achter de rug. Van de acht wedstrijden werden er zes gewonnen, een gelijk gespeeld en een keer werd er verloren. De periodetitel is echt een prestatie om trots op te zijn. Door de overwinning is Sarto nu de koploper met drie punten voorsprong op Zundert en Moerse boys. Zondag speelt Sarto thuis tegen SCO uit Oosterhout om 14.30