Belactie Vriendenloterij, geef je op!

Sarto werkt al enige tijd samen met de Vriendenloterij. Als je mee gaat spelen met de Vriendenloterij, dan kun je Sarto opgeven als jouw favoriete vereniging. Hiermee komt de helft van jouw inleg ten goede van Sarto en maak je maandelijks kans op vele prijzen.

In de laatste week van april wordt er door de Vriendenloterij een belactie georganiseerd waarbij de leden van Sarto telefonisch benaderd worden om loten te kopen. Om deze actie te laten slagen hebben we op 3 verschillende avonden 10 bellers nodig.

Wat houdt de belactie in?
Op 3 avonden wordt er een belactie gehouden, steeds van 18.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Een team van ten minste 10 personen gaat de Sarto-leden bellen om loten van de Vriendenloterij te verkopen of loten te koppelen aan Sarto wanneer leden al loten hebben.

Welke vergoeding kun je hiervoor krijgen?
De vergoeding voor deelname aan het belteam bedraagt €50,- per persoon per avond. Deze wordt deels door de Vriendenloterij ter beschikking gesteld. Ook is het mogelijk om je met een team op te geven als belteam voor een avond zodat er wat meer budget is voor een mooie afsluiting van het voetbalseizoen.

Wat levert het Sarto op?
Sarto krijgt 50% van ieder verkocht lot van €13,50 (maandelijkse trekking). Wanneer er 150 loten worden verkocht die een heel jaar meespelen, dan levert dit circa €14.000,- op. Een mooie bijdrage om ons complex verder uit te breiden en op te knappen.

Mochten jij of je team interesse hebben om zich hiervoor op te geven, stuur dan een mail naar penningmeester@rksvsarto.nl voor vrijdag 13 april. Let op: voor deelname aan een belteam moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Korting seizoenkaarten Willem II 2018/2019

Nog 4 speelronden te gaan en dan eindigt voor Willem II het eredivisieseizoen 2017/2018. Helemaal veilig zijn de Tricolores nog niet maar we hopen en rekenen op een positieve afloop voor het elftal van Reinier Robbemond. Wil je er als toeschouwer in het komend seizoen (weer) bij zijn, dan biedt Sarto aan haar leden de mogelijkheid om seizoenkaarten met korting aan te schaffen. Een service die wel al ruim 15 met plezier aanbieden.   Heb je afgelopen seizoen via Sarto een seizoenkaart aangeschaft, dan heb je onlangs bericht gehad over de mogelijkheden een kaart voor het nieuwe seizoen aan te schaffen. Wil je via Sarto van de korting van 15% (let op, niet op alle plaatsen, zie verderop) blijven genieten, dan dien je, via e-mail of brief, je gegevens (naam, voorletters, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer, relatienummer Willem II  en het vak van je keuze) zo snel mogelijk doch uiterlijk op 9 mei 2018 door te geven aan Frans van Gerwen (fransvangerwen@ziggo.nl), Gotenpark 125, 5037 SM  Tilburg. Houd je stipt aan de deadline. Maak geen geld over naar Willem II. Je ontvangt nader bericht wanneer je moet betalen. Ook ouders, broers en/of zussen van Sarto-leden die een seizoenkaart willen kopen kunnen van de regeling gebruik maken.   Let op: niet op alle seizoenkaarten krijg je korting! De korting geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar, ouderen vanaf 65 jaar en voor jongeren tot en met 16 jaar op vak J.   Aan de eerste vijftig personen die hun seizoenkaart verlengen geeft Willem II een gratis kaartje voor de wedstrijd Willem II - Vitesse (6 mei aanstaande, verlenging van seizoenkaarten voor vak ABC zijn van deze actie uitgesloten).   Ben je lid van Sarto en heb je voor 2017/2018 wel een seizoenkaart gehad maar deze niet via Sarto aangeschaft, of heb je nog geen seizoenkaart? Ook dan kun je voor het nieuwe seizoen gebruik maken van de kortingsregeling. Lever je gegevens, zoals hierboven omschreven, op tijd bij Frans van Gerwen in.   Sarto rekent voor deze service ter dekking van porto- en papierkosten € 2,00 per seizoenkaart. Frans van Gerwen, coördinator binnen Sarto voor deze service, is voor vragen te bereiken via telefoonnummer 013-4685274 of via het e-mailadres fransvangerwen@ziggo.nl.   De normale prijzen (zonder korting van 15%) voor een seizoenkaart vind je door fransvangerwen@ziggo.nl te klikken. Je komt dan op de website van Willem II.