Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

02

mrt

Aanleg nieuwe kleedkamers van start

Aan het begin van 2019 is ons nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen. Daarmee is, na de vervanging van alle kozijnen in het paviljoen, een mooie tweede stap gezet in de uitbreiding en verbetering van ons complex. In 2019 zullen er nog meer aanpassingen aan het complex worden verwezenlijkt.
 
Op woensdag 6 maart wordt gestart met de uitbreiding van de kleedkamers. Aan het bestaande blok zullen vier nieuwe kleedkamers, twee scheidrechterkleedkamers, een invalidentoilet en diverse bergruimten worden toegevoegd. Net als bij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld zal ook dit niet onopgemerkt blijven voor iedereen die Sarto bezoekt maar ook hier proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. We vragen begrip voor de eventuele overlast die u van de bouwwerkzaamheden ondervindt.
 
In de zomerstop zal ook het terras voor het paviljoen onder handen genomen worden, daarover later meer.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

21

mrt

herhaling inschrijving eFFennacht 2019

eFFennacht  2019   Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren we voor jullie een heus minikamp. We laten je de sfeer proeven van een echt voetbalkamp tijdens een overnachting in de kantine van Sarto.   Dit  minikamp noemen we speciaal voor jullie de eFFennacht. Het is namelijk alleen voor de JO8 en JO9 pupillen ( voorheen F-pupillen. )   Je wordt op zaterdag 30 maart rond 18.00 uur bij Sarto verwacht. Op zondag 31 maart rond 10.00 uur word je door je ouders weer opgehaald.   In de tussentijd gaan we alleen maar leuke dingen doen: Trainen als het al donker is Een spannende speurtocht door het bos Lekker eten en drinken Films kijken op een groot scherm Met zijn allen slapen in de kantine  In onze Sarto-kantine is slechts plaats voor 70 kinderen en daarom kan helaas niet iedereen hieraan deelnemen. Alleen de eerste 70 aanmeldingen kunnen wij dus uitnodigen voor deze eFFennacht. Deze kinderen krijgen twee weken van te voren een uitnodigingsbrief waarin staat wat ze allemaal moeten meenemen naar dit minikamp. De overige aanmeldingen plaatsen we op een zogenaamde wachtlijst (voor als er onverhoopt iemand uitvalt). We hopen natuurlijk dat we niemand hoeven te teleurstellen.   Aanmelden kan vanaf woensdag 27 Februari door een mail te sturen naar activiteiten@rksvsarto.nl. met daarin vermeld je naam, achternaam en team waarin je speelt. Zodra we vol zitten komt dit op de site te staan en komen de aanmeldingen welke dan nog binnen komen op de reservelijst te staan. Je krijgt hier dan melding van !   Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers(ouders?) die ons willen helpen tijdens deze eFFennacht. Zij kunnen dit in dezelfde mail aangeven.