Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

02

mrt

Aanleg nieuwe kleedkamers van start

Aan het begin van 2019 is ons nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen. Daarmee is, na de vervanging van alle kozijnen in het paviljoen, een mooie tweede stap gezet in de uitbreiding en verbetering van ons complex. In 2019 zullen er nog meer aanpassingen aan het complex worden verwezenlijkt.
 
Op woensdag 6 maart wordt gestart met de uitbreiding van de kleedkamers. Aan het bestaande blok zullen vier nieuwe kleedkamers, twee scheidrechterkleedkamers, een invalidentoilet en diverse bergruimten worden toegevoegd. Net als bij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld zal ook dit niet onopgemerkt blijven voor iedereen die Sarto bezoekt maar ook hier proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. We vragen begrip voor de eventuele overlast die u van de bouwwerkzaamheden ondervindt.
 
In de zomerstop zal ook het terras voor het paviljoen onder handen genomen worden, daarover later meer.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

20

mei

Uitslag positieve spreukenbal

Uitslag:  Positieve spreukenbal   Jullie hebben er lang op moeten wachten maar hierbij dan toch nog de uitslag van de “Positieve spreukenbal” wedstrijd. De keuze was niet gemakkelijk, vele spreuken, teksten en andere berichtjes hebben wij gelezen en allemaal waren ze goed maar helaas kan er maar 1 de winnaar zijn.   1ste prijs is gewonnen door:       Gijs Verhagen, Sarto JO9-1 Niet elke dag is goed, maar er zit iets goeds in elke voetbaldag.   Beste Gijs, de welverdiende kaartjes voor een wedstrijd van Willem II worden aan het begin van het volgende seizoen aan je toegezonden, alvast veel kijk plezier toegewenst.     Vele andere goede spreuken, teksten en andere berichtjes die het net niet gehaald hebben zijn:   Jeffrey van Mechelen sarto G2 -Sportiviteit op het veld. Dan ben je met de groene kaart de grote held   Bas vd Beek JO12-2 VV Rijen - laat je dag niet verpesten door onsportief gedrag, en draag altijd een lach.    Mick Sarto Jo8-10 - Stoer en klein, voetballen is fijn.   Eray Sarto Jo9-4 - Elke vrijdag kan ik bijna niet slapen omdat het op zaterdag zo geweldig is,   Sjoerd clijsen Jo8-10 - Voetballen met je hart en je verstand, respect en vriendschap gaan op het veld hand in hand.     Uitslag: Positiefste voetbalteam Sarto Helaas is hier geen prijs aan gekoppeld maar mag je wel de EER opstrijken als “Positiefste voetbalteam van Sarto”.   1ste: Jo8-3        90punten 2de Jo8-9              88,5 punten 3de Jo13-4            88 punten 4de Jo12-2            79 Punten 5de Jo13-2            76,5 punten 6de Jo12-3            68 punten 7de Jo13-1            52 punten 8ste Jo11-5           51 punten