feb

10de Sarto Voetbalquiz

Sommige fanatieke quizliefhebbers vroegen zich al waar hij bleef, de vermaarde SARTO-quiz.  Eindelijk is de kogel door de kerk! We gaan het 90-jarig bestaan van onze prachtige club in de lente al inluiden en wel met de jubileumeditie van onze quiz. Het wordt de 10e keer!! Ooit begonnen met amper 20 duo’s die streden voor een frikandel en een biertje en nu uitgegroeid tot een fenomeen dat zijn weerga niet kent. Vrijdag 23 maart is het zover.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals de ”We are family – ronde”, een Panini – ronde en een “Vlieg er eens uit – ronde. Klassiekers als de Tafel – ronde, Club X en de Alfabet – ronde zijn gebleven. Ook zijn we volop bezig met het strikken van een Mystery Guest.

Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4-tallen. Kom met je maten de ongekroonde quizkoning Camiel Boor van zijn troon stoten en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen.

Hier alvast wat vragen om warm te draaien:

*    Welke actieve trainer in het Tilburgse amateurvoetbal won als speler de EC 1?
*    Wie is de huidige aanvoerder van PSG?
*    Wie scoorde ooit voor Nederland tegen Marokko op een WK?
*    Wat is de naam van de nieuwe shirtsponsor van Feyenoord?
*    Hoe heet het complex van vv ZIGO?

De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt kwamen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen.

Inschrijven kan via voetbalquiz@rksvsarto.nl

De kosten zijn 20 euro per team.

Let op: er is plek voor maximaal 40 teams.

We beginnen om 19.00 met de eerste vraag, inloop vanaf 18.30.

Sportieve groet van uw quizmaster en tot 23 maart.

Niels Fouchier