Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Voetbalclub
sinds 1928.

Onze
hoofdsponsor

Nieuws

24

mei

Pupil van de week

In een overvolle kantine en na een gewonnen wedstrijd is afgelopen zaterdag Jasper de Wit gehuldigd als de mijnPIN.nl Pupil van de Week. Jasper gaat zeker genieten van zijn prijzenpakket. Maar wie oh wie de nieuwe Pupil van deze Week?? Hij speelt in JO8-11 en het liefste als spits. Zijn  hobby is natuurlijk voetballen, fan van Willem II en eet graag pannenkoeken....  JENS van de LISDONK  van harte gefeliciteerd  met je uitverkiezing tot de  mijnPIN.nl Pupil van de Week!    We zien je  graag, uiteraard samen met je team, zaterdag na je wedstrijd in de kantine voor het ophalen van je welverdiende prijzen. Tot zaterdag!

Lees verder

23

mei

Gebruik velden einde seizoen

De velden zijn t/m zondag 10 juni bespeelbaar, daarna gaat de gemeente ze in groot onderhoud nemen. De gehele maand juni is het kunstgras beschikbaar en kunnen ook de kleedkamer worden gebruikt. Vanaf 1 juli is sportpark Westend gesloten.  Voor niet selectieteams is sportpark Westend weer open vanaf 20 augustus. Selectieteams kunnen in overleg eerder beginnen.  De lijnen worden op 27 augustus op het veld aangebracht. Vanaf zaterdag 1 september zijn alle grasvelden weer beschikbaar om op gespeeld te worden.  

Lees verder

23

mei

Declaraties jeugdtrainers

Bij Sarto zijn veel enthousiaste vrijwilligers actief, een flink aantal daarvan verzorgt trainingen voor jeugdteams. Deze jeugdtrainers mogen een declaratie indienen voor het geven van die trainingen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: - De vergoeding voor het trainen van de jeugdteams tot en met JO11 bedraagt € 5,00 per training; - De vergoeding voor het trainen van de jeugdteams vanaf JO12 bedraagt € 7,00 per training; - Er kan maximaal één training per week per jeugdteam gedeclareerd worden. Het verzorgen van de facultatieve tweede trainingen wordt door Sarto niet vergoed; - De vergoeding wordt uitbetaald nadat het ingevulde declaratieformulier is ingestuurd naar en gecontroleerd door de penningmeester; - Er zijn twee declaratiemomenten per seizoen: in de winterstop en aan het einde van het seizoen. Het declaratieformulier jeugdtrainers is te vinden via onderstaande links: Digitale versie Printversie

Lees verder

21

mei

Sarto 1 wint topper van Made(2-1)

Sarto 1 heeft de laatste thuiswedstrijd in de competitie winnend afgesloten. In een goede wedstrijd werd nummer 2 op de ranglijst, Madese Boys, met 2-1 verslagen. Door de overwinning neemt Sarto de tweede plaats weer over. Door de overwinning is Sarto in ieder geval zeker van een top 3 positie! Op het zonnige sportpark Westend was de openingsfase voor Made. Al na tien minuten maakte zij de openingstreffer. Over de linkerkant gaf de Bruijn een loepzuivere voorzet op Marijnissen die knap binnen kopte 0-1.  Sarto herpakte zich daarna. De duels werden vaker gewonnen en er kwam meer rust in het positiespel. De verdiende 1-1 viel na twintig minuten. Jordy Warnars kopte knap de bal achter de doelman van Made. Na de rust speelde de Sarto defensie sterk. Er werden weinig kansen weggeven en er kwamen kansen voor de geel-blauwen. Eerst miste Timo nog een grote kopkans en schoot de goed spelende Jordy net voorlangs. Een kwartier voor tijd nam Sarto de leiding. Jordy gaf vanaf de rechterkant een fijne voorzet die bij de eerste paal door Bram werd gepromoveerd tot doelpunt. Bram die hard werkte en vaak balvast was maakte vandaag de winnende treffer. Made ging in de laatste minuten nog alles of niks spelen maar Sarto gaf niks meer weg. Een knappe overwinning. Volgende week zondag speelt Sarto de laatste competitie wedstrijd van het seizoen uit bij Beek Vooruit. Daarna op 3 juni volgt de nacompetitie. De tegenstander is nog niet bekend.

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

09

juni

Ouder-Kindwedstrijden

De jubileumeditie

Volg RKSV Sarto

251

Jarig, Twitter & Facebook

RKSV Sarto feliciteert

Dirk Lemmens, Timo van Lieshout & Dakmar Teirlinck.

Een hele fijne verjaardag!

#CELEBRATE

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg