Sarto activiteiten,
feesten en evenementen

Arbitragequiz

Diverse vragen beantwoorden over arbitrage

Aan iedereen die op enige manier geïnteresseerd is in arbitrage bieden wij een arbitragequiz aan, een nieuw initiatief. Daarvoor werken we samen met Niels Fouchier en zijn team die sommigen al kennen van de succesvolle voetbalquizzen die hij o.a. bij Sarto en VOAB organiseert. De clubs kunnen door het aanbieden van deze avond aan hun scheidsrechters ook hun waardering laten blijken

Op een speelse en leerzame manier zullen in verschillende (video-)onderdelen allerlei arbitrage- en voetbalvragen voorbij komen waarmee punten gescoord kunnen worden voor de quiz. Je neemt deel in een team van 3 personen. De datum is vrijdag 13 oktober en we starten 20.00 uur en verwachten rond 22.30 uur klaar te zijn met de prijsuitreiking! De quiz wordt georganiseerd bij Sarto in Tilburg en er zijn geen inschrijvingskosten!

Als je mee wilt doen:
- blokkeer 13 oktober in je agenda
- stel één of meerdere teams samen van 3 personen en bedenk een naam voor je team(s)
- schrijf je team(s) in door te mailen naar: covstilburg@live.nl
- vermeld in je inschrijvingsmail de naam van je team(s) en de namen van je teamleden

Voor deze avond is belangstelling van meerdere kanten en afhankelijk van de belangstelling kan vol=vol en wie het eerst komt, ….. gaan gelden. We snappen dat het seizoen nu afgelopen is maar willen iedereen toch al de gelegenheid geven deze uitnodiging door te geven. Aan het begin van het nieuwe seizoen mailen we nog een herinnering. In de loop van september sluit de inschrijving en mailen we een bevestiging van je (geaccepteerde) inschrijving.

Deel deze activiteit

Overige activiteiten